Публикувано на

От 2022 г. Mania.bg е ценен партньор на ПАКЕТ ПЛЮС, сътрудничейки в разпространението на купони.

Mania.bg е част от бранда Mania, една от водещите франчайз вериги с десетки модерни магазини за outlet и дрехи втора употреба в България, Гърция и Румъния. Фирмата е специализирана в три основни дейности: събиране, сортиране и търговия. С голяма производствена база и собствена линия за сортиране, Mania.bg е добре оборудвана за извършване на обширни операции.


От 2022 г. Mania.bg е ценен партньор на ПАКЕТ ПЛЮС, сътрудничейки в разпространението на купони. Това партньорство е полезно и за двете страни, повишавайки стойността им.

Какво казва партньора

 

„Поставянето на подаръчни ваучери в нашите пратки е като да направим комплимент на клиента, носейки ни само позитиви и добавена стойност. “

Като ПАКЕТ ПЛЮС партньор, компанията има гъвкавостта да избира типа купони, които вкарваме в пратките, насочени към жени на възраст от 22 до 55 години. Това не само носи ползи на рекламодателите, но и предоставя добавена стойност на нашите клиенти, като предлага нещо полезно. Както стандартните ваучери, така и каталозите с отстъпки работят добре за нас.

Партньорство с ПАКЕТ ПЛЮС в числа

През 2023 г. чрез нашето партньорство бяха разпространени над 40 000 ваучера. Всеки ден повече от 100 пакета, изпратени до нашите клиенти, включват добавена стойност.

За всяка кампания партньорството ви носи:

  • Финансова изгода: Вмъкването на ваучери във вашите пратки се покрива от нас.
  • Лоялност на клиентите: Клиентите възприемат купоните за отстъпка в пратката си като подаръци, подготвени специално за тях.
  • Доверие на марката: Хората виждат купоните като резултат от сътрудничеството между компаниите, което повишава доверието към бранда.

 

Ако искате да се присъедините към партньорската мрежа на ПАКЕТ ПЛЮС, не се колебайте да се свържете с нас на info@paketplus.bg.