Публикувано на

В PAKET PLUS сме гладни за новини от света на електронната търговия. Ето защо няма да пропуснем eCA конференцията, организирана от eCommerceAcademy в София.

Ние не идваме в eCommerceAcademy просто като присъстващи. Ще можете да се срещнете с нас на нашия PAKET PLUS щанд, където ще бъдем готови да поговорим с вас за вликожки в пратки.

Има много фантастични неща, които се случват в маркетинга и същото важи за маркетинга с вложки и купони разпространени, чрез пратки на онлайн търговци.

eCommerceAcademy предлага над 15 експертни лекции на едно място, където те ще споделят своите съвети за най-добри практики с повече от 200 гости, посетители и с 20+ изложители.

 

Макар и да изглежда като по-малко събитие, не му липсват качествени теми и панели, които експерти от електронната търговия в България ще изведат на сцената. Ще можете да научите как можете да стимулирате бизнеса си с Tik Tok или за често срещани грешки и добри практики в SEO.

Целият ден има много интересна програма и нямаме търпение да изживеем тази конференция в София. Сигурни сме, че това ще бъде един ползотворен ден, през който ще имаме възможност да се срещнем с някои от нашите настоящи клиенти и да говорим с нови, потенциални клиенти от българския пазар за електронна търговия.

 

За капак имаме малка изненада, приготвена за вас. Ако искате да разберете каква е тя, заповядайте на нашия щанд на 5 октомври на #eCAConference2023.

 

Title Photo by The Climate Reality Project on Unsplash